Reisdochters ANWB winnen Zoover Award 2014

Een mooie dag gisteren voor de reisdochters van de ANWB! Maar liefst vier van onze reisorganisaties hebben in Amsterdam een Zoover-Award gewonnen. Tijdens een feestelijke uitreiking in het Krant Café bij de Telegraaf namen Travelhome, Cruise Travel, Pharos Reizen en SNP Natuurreizen deze prestigieuze publieksprijs in ontvangst.

Gisteren was het een belangrijke dag voor de Nederlandse reisbranche. Voor de vierde achtereenvolgende keer werden de Zoover Awards uitgereikt. De reisdochters waren allemaal genomineerd en maar liefst vier van hen gingen naar huis met een award. Travelhome won de prijs voor populairste specialistische touroperator, Cruise Travel won de prijs voor beste cruise-aanbieder. In de categorie Actief & Natuurlijk ging de award naar SNP Natuurreizen en de beste aanbieder van autovakanties werd Pharos Reizen.

De ANWB is ontzettend trots op dit schitterende resultaat en feliciteert alle werknemers die hier aan hebben bijgedragen. Juist omdat het een publieksprijs is, is deze prijs zo waardevol.

ANWB Reisdochters winnen Zoover Award 2014
Deze foto werd gemaakt door Henriette Bokslag.

Zoover Awards: 175.000 stemmen

De Zoover Awards voor reisorganisaties zijn in 2010 in het leven geroepen als erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan.  De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen die gedurende zeven weken in een online stemronde op zooverawards.nl zijn gegeven. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze. In iedere categorie wordt een award vergeven aan de partij met de meeste stemmen (meest populaire) en met het hoogste gewogen gemiddelde (beste).

In totaal kwamen er 175.000 stemmen binnen, ruim 40.000 meer dan vorig jaar. Nog nooit werden er zoveel stemmen uitgebracht. Namens alle reisdochters bedanken we jou voor het stemmen!

Onze winnaars van de Zoover Awards 2014 op een rijtje