ANWB Extra gidsen nu ook als iBook

De ANWB Extra gidsen zijn nu ook als iBook beschikbaar. Een selectie van zes populaire bestemmingen staat in de iBookstore en voorziet de reiziger van alle benodigde reisinformatie. Van geschiedenis en achtergrondinformatie tot de 15 belangrijkste hoogtepunten, alles op een rij om de bestemming optimaal te beleven.

Elke gids bevat een lijst van accommodaties om te overnachten, restaurants, winkels en uitgaansmogelijkheden. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn terug te vinden op de overzichtskaart en elk hoogtepunt is voorzien van een kleiner kaartje, om zo makkelijk je weg te vinden. Met links naar webpagina’s, actuele informatie, evenementen, toegangstickets via anwb.nl/tickets en het weer ter plaatse krijgt de reisgids een extra dimensie. Een gids boordevol suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen.

ANWB Extra
•    Kort en bondige informatie
•    Duidelijk overzicht van de hoogtepunten ter plaatse
•    Gedetailleerd kaartwerk
•    Actuele toeristische informatie met digitale extra’s

ANWB Extra iBooks zijn vanaf nu beschikbaar in de iBookstore met de volgende bestemmingen: Barcelona, Berlijn, Parijs, Sardinië, Andalusië en Amsterdam (engelstalig). De iBooks kosten € 5,99 per stuk.