Vijf ANWB onderdelen genomineerd voor Travvies

Nominaties voor Travvies

StedenTripper organiseert ook dit jaar de Travvies Awards. Deze zijn bedoeld voor uitgebreide, inspirerende, fraai vormgegeven, handige of unieke, Nederlandstalige reiswebsites. Maar liefst vijf ANWB websites zijn genomineerd.

ANWB Landeninformatie

Dit onderdeel is genomineerd in de categorie Portals & Nieuws. Hier staat alle praktische en toeristische informatie per land opgesteld. Iedere week worden actuele ontwikkelingen opnieuw in verwerkt in de landeninformatie.

REIZEN Magazine

Voor de categorie Televisie & Magazines is REIZEN Magazine genomineerd. Dit grootste reisblad van Nederland komt iedere keer met verrassende bestemmingen, actueel reisnieuws, handige tips, leuke adressen, reportages over bereikbare, exotische bestemmingen en veel meer.

SNP

SNP

(Stichting Natuurstudie Projecten) is een partner van de ANWB. De organisatie is expert op gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. De website van SNP is genomineerd voor de categorie Commercieel.

ANWB.nl

De algemene website van de ANWB is genomineerd voor de categorie Fotowebsites. De ANWB besteedt dan ook veel aandacht aan beeld.

ANWB Community

De ANWB Community is geselecteerd voor de categorie Communities. Hier kunt u reageren op artikelen, blogs volgen, routes beoordelen en veel meer.

Overige Categorieën

De andere categorieën zijn Internationaal, Reisverslagen, Reisapps, Overheid & Toerisme en Blogs. De uitslag wordt 18 juni bekendgemaakt.