Uw vakantie begint met een goed boek

Last-minute Vakantiebieb op Rotterdam The Hague Airport

Vakantiegangers kunnen sinds vrijdag 22 februari 16:00 uur een boek meenemen uit de boekenkast van de ANWB Vakantiebieb in de vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport. Bij terugkomst kunnen de boeken weer ingeleverd worden en kunnen uitgelezen boeken gedoneerd worden, zodat een volgende reiziger er ook iets aan heeft.

 De Vakantiebieb is een initiatief van leden voor leden en is open tot zondag 3 maart. Reizigers hebben een ANWB-ledenpas nodig om een boek mee te kunnen nemen.

ANWB-stewardessen helpen reizigers in de lounge van de luchthaven bij het kiezen van passende vakantielectuur en staan weer klaar bij het inleveren van het boek bij terugkomst. Reizigers kunnen ook boeken achterlaten bij de bieb. Zo beleeft de volgende reiziger weer een nieuw leesavontuur. Komt het boek niet meer terug in Nederland dan gaat de ANWB er vanuit dat dit boek via een andere ‘bookswap’ een nieuwe reiziger heeft gevonden en bezig is aan een prachtige wereldreis.

 

Tijdens de voorjaarsvakantie vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport circa 125 vluchten met zo’n 25.000 passagiers. Heeft u ook zin gekregen in een vliegvakantie? Kijk dan hier voor vliegtickets en hier voor zonvakanties.