Naar artikel

Camperreizen door Nieuw-Zeeland

Ben je op zoek naar een land waarin je binnen een paar weken reizen de wereld in het klein kan bekijken? Dan is Nieuw-Zeeland het land voor jou!

Tijdens je camperreis geniet je in eigen tempo van al het natuurschoon die het land te bieden heeft. Reis vanaf wereldstad Auckland naar de prachtige eilanden en helderblauwe zee van de Bay of Islands.

Reis met de camper door vulkanisch landschap met geisers en borrelende modderpoelen naar hoofdstad Wellington waar je de overtocht maakt naar het Zuidereiland. Hier wacht je een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder zie je 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en je kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken.

Bereken de prijs van een losse camper

Campervakanties Travelhome en Camper.nl

Onze reisdochters Travelhome en Camper.nl zijn specialist camperreizen en hebben exclusieve reizen naar Nieuw-Zeeland in hun reisaanbod. Bekijk snel de websites:

Aanbiedingen Travelhome 

Camper huren Nieuw-Zeeland 

Speciaal voor jou geselecteerd

Vanaf8,35per maand
Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB doorlopende reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 hulp en 5% Korting voor leden.