Auto huren Amsterdam

Waarom niet eens een leuke stedentrip naar Amsterdam? Wandelen langs de grachten en over één van de 1281 bruggetjes of lekker shoppen in de PC Hooftstraat. Ontdek ook de andere plekken in de buurt van Amsterdam. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Amsterdam voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Amsterdam

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Amsterdam

Als je naar Amsterdam gaat, doe dan eens wat al die toeristen doen en bezoek de top bezienswaardigheden. Begin bij de Albert Cuypmarkt, één van de oudste markten van Nederland. Je vindt er naast verse groenten en fruit ook vis, noten, bloemen en planten en eigenlijk alles wat je kan bedenken. Midden op de markt staat ook het standbeeld van André Hazes. Na de markt is het tijd om het water op te gaan. Doe net als 4 miljoen toeristen ieder jaar doen en maak een rondvaart door de grachten.

De Prinsengracht, de Herengracht en de Keizersgracht zijn de bekendste grachten van de stad. En Amsterdam ontwikkelt zich nog steeds. Zo is in 2014 de oude tramremise getransformeerd in een nieuwe urban hotspot. De Hallen bestaat uit een bioscoop, restaurants, galeries en iedere weekend een foodmarkt. Daarnaast is de populaire Foodhallen. Ook leuk als je geen honger hebt. Heb je wel lekker gegeten dan is het zomers een goed idee om lekker te gaan uitbuiken in het Vondelpark. Lekker in het gras liggen. Je kan ook skates huren voor een sportief uitje.

Waarom autohuur in Amsterdam

Als je in Amsterdam bent en je wilt met de auto een paar leuke trips maken, dan huur je die eenvoudig via ANWB en Sunny Cars. Ga een dagje langs de vissersdorpen ten noorden van Amsterdam. Volendam is één van de leukste dorpjes aan het IJsselmeer. Ook Marken en Edam zijn een bezoekje waard. Iets verder van Amsterdam, in Flevoland, ligt Walibi Flevo een mooi pretpark met veel achtbanen. Op zo’n 30 kilometer van Amsterdam ligt Haarlem. Een leuke oude stad om te gaan zien. Vlakbij Haarlem ligt Bloemendaal en als het lekker weer is dan is een bezoekje aan het strand bij Bloemendaal een aanrader. Zoals je ziet is het ook bij een stedentrip naar Amsterdam slim om een auto te huren via ANWB en Sunny Cars.