Cruise Middellandse Zee - ANWB cruises

De Middellandse Zee is een populaire bestemming voor een cruise en staat garant voor zowel zon als cultuur. Er is een breed aanbod van cruises in de Middellandse Zee naar diverse bestemmingen en met verschillende soorten schepen: voor elk wat wils! Het feit dat de Middellandse Zee ook nog op korte vliegafstand is gelegen, maakt dit een ideale bestemming voor je cruise vakantie.

Cruise Oost-Middellandse Zee

Een cruise vakantie in de Oost Middellandse Zee is een mix van zon, strand en cultuur. Je kunt bijvoorbeeld vertrekken vanuit Venetië, Rome of Athene en indrukwekkende bestemmingen bezoeken als Dubrovnik, Corfu, Istanbul en schilderachtige eilanden zoals Santorini en Mykonos. De meeste cruises in de Oost-Middellandse Zee vertrekken in de zomermaanden. Maar ook de rest van het jaar beleef je hier een heerlijk ontspannen cruise.

Cruise West-Middellandse Zee

Tijdens een cruisevakantie in de West-Middellandse Zee geniet je van zon, strand en sfeervolle Zuid-Europese steden. Tijdens de meeste cruises in dit gebied bezoek je hoogtepunten langs de Franse Riviera zoals Nice en Monte Carlo, de Italiaanse noordwestkust met o.a. Rome en Livorno (voor Florence en Pisa) en eilanden als Mallorca, Ibiza en Corsica.

Een cruise naar de Middellandse Zee met ANWB Ledenreizen

Boek je cruise naar de Middellandse Zee bij ANWB Ledenreizen. Exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een cruise in de Middellandse Zee