Wintersport Courmayeur

Courmayeur in Italië is een veelzijdig skigebied. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, in Courmayeur kan het allemaal!

Courmayeur (1224 - 2624 m), aan de voet van de Mont Blanc, is een vrij uitgestrekte plaats met veel faciliteiten. Het centrum maakt een levendige indruk, woonhuizen en toeristenonderkomens hebben hier hun oude charme weten te behouden. Buiten de plaats zijn diverse nieuwe, minder aantrekkelijke wijken met moderne verblijfaccommodatie verrezen. Courmayeur is aangesloten op het skigebied (alleen met gids) Mer de Glace/ Vallée Blanche.

Chalets en hotels in Courmayeur

Zoek en boek een chalet of hotel in Courmayeur via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Courmayeur

 

Skigebied Courmayeur: veelzijdig skigebied

Het skigebied van Courmayeur heeft een totale lengte van 100 kilometer piste. 26 kilometer aan blauwe pistes, 57 kilometer rood en 17 kilometer zwart. Courmayeur in Italië is een veelzijdig skigebied. Of je nu wilt skiën, snowboarden of langlaufen, in Courmayeur kan het allemaal!

Skiverhuur en snowboardverhuur Courmayeur

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Courmayeur? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Courmayeur

     
Courmayeur Premium 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 234,- € 46,-
Kinderen € 164,- € 32,-
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Italië
Wintersport Italië: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Italië

Skivakantie Italië