Wintersport Cavalese

Cavalese in Italië is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Cavalese kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Cavalese (1000 - 2415 m) is de hoofdplaats van het Val di Fiemme. De oorspronkelijke bebouwing is voor een groot deel intact gebleven. Relatief veel winkels en verkeer maken duidelijk, dat het hier om een streekcentrum voor de omliggende plaatsen gaat. In het centrum staan vooral de oudere toeristenonderkomens, in de buurtschappen de modernere accommodatie.

Weer en sneeuwhoogte Cavalese

 

Skigebied Cavalese: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Cavalese heeft een totale lengte van 108 kilometer piste. 43 kilometer aan blauwe pistes, 48 kilometer rood en 17 kilometer zwart. Cavalese in Italië is eigenlijk geschikt voor alle wintersporters. Of je nu beginner bent of gevorderde, in Cavalese kunnen skiërs, snowboarders en langlaufers goed terecht.

Skiverhuur en snowboardverhuur Cavalese

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Cavalese? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Cavalese

     
Dolomiti Superski 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 275,- € 54,-
Kinderen € 193,- € 38,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Italië
Wintersport Italië: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Italië