Venetië

Venetië

Boek je stedentrip Venetië met ledenvoordeel! Altijd met gratis extra's.

Bekijk aanbiedingen

Stedentrip Venetië

Venetië is de betoverendste stad ter wereld: nergens is bouwen op het water op zo’n bijzondere manier gerealiseerd als hier. Talloze kanalen en kanaaltjes omringen de prachtigste palazzi, kerken en andere staaltjes van fabelachtig mooie bouwkunst. Geen wonder dat de stad 30 miljoen bezoekers per jaar ontvangt. Daarvan blijft overigens maar 10 tot 20 procent in Venetië overnachten.

Alles voor je stedentrip Venetië

Top 10 stedentrips Venetië mét unieke extra's

Top 10 stedentrips Venetië mét unieke extra's

Bekijk de top 10 aanbiedingen met ledenvoordeel voor een stedentrip Venetië via de ANWB. Onze stedentrips zijn inclusief vlucht, verblijf én gratis extra's. 

3x Slapen in Venetië

In Venetië slaap je vrijwel altijd in stijl: de stad kent immers bijna uitsluitend historische gebouwen, die vaak zeer sfeervol zijn ingericht.

Dé leukste wandelroute

Dé leukste wandelroute

Venetië verken je grotendeels wandelend, en dikwijls in gezelschap van vele anderen. Maar er zijn ook stukjes stad waar je lekker rustig kunt slenteren.

5x doen in Venetië

5x doen in Venetië

Je hebt door de straatjes en over de bruggen geslenterd, de kerken en musea bezocht, een gondeltocht gemaakt en over de markten gestruind. Wat is er nog meer?

Vervoer in/naar Venetië

Vervoer in/naar Venetië

Auto’s, brommers, fietsen – ze zijn allemaal verboden in de oude stad van Venetië. Het vervoer gaat hier te voet en met de boot. Van snelle vaporetti tot romantische gondels.

Top 3 musea

Het rijke Venetië heeft in de loop der eeuwen veel topkunstenaars voortgebracht. Hun werken worden tentoongesteld in musea die vaak kunstwerken op zich zijn.