Autoroutes Toscane

Toscane leent zich uitstekend voor het maken van een mooie tocht met de auto. Dit zijn de mooiste routes langs onder meer de marmergroeven in de Alpen en de wijngaarden in het Chiantigebied.

Langs de marmergroeven in de Apuaanse Alpen

Auto-dagtocht/rondrit door fascinerend berglandschap. Vanuit Carrera, via de droomdorpen Colonata, Vergheto en Miseglia, en langs o.m. het openluchtmuseum Presepe in Marmo. De hele routebeschrijving vind je in de ANWB Extra reisgids Toscane.

Het Chiantigebied - Wijnroute

Autoroute (of fietstocht) in Chianti, de eeuwenoude en wereldberoemde wijnstreek. Vanuit Siena, 125 km lang (maar inkorten of verlengen is goed mogelijk), van vergezicht naar vergezicht, via hellingen vol  olijf- en wijngaarden en dorpspleinen met een fijn terrasje. De hele routebeschrijving vind je in de ANWB Extra reisgids Toscane.

Acht dagen door Toscane

Rondrit (565 km) door zowel de natuur van Toscane als de kunstschatten van Lucca, Pisa, Siena, Florence en vele kleine middeleeuwse stadjes. Meer info over deze route, en tevens de GPS-gegevens, vind je hier.

Autovakantie boeken in Toscane

Autovakanties Toscane van Pharos

Ontdek de cultuur in Toscane

Toscane biedt afwisseling genoeg voor de cultuurliefhebber! Wil je meer weten over de cultuur en hoogtepunten in Toscane? Je leest er alles over in de ANWB Extra reisgids Toscane.

Handig om te weten als je naar Toscane gaat

Tol in Italië
Milieuzones in Italië
Leuke tips voor een vakantie naar Italië