Restaurants

Flavour: De smaak van Rome

Rome heeft duizenden restaurants, minstens zoveel ijssalons, en ook nog een berg cafés en wijnbars. Er zijn wijken waar je super eet voor weinig, en er zijn toeristenfuiken. Hoe te kiezen uit al die adressen? Tip: ga nooit ergens eten waar een ketchupfles op tafel staat. 

Uit eten: de basis

Hoe een restaurant te vinden, plus een drietal favorieten. Waaronder Lagana, walhalla voor de liefhebbers van simpel, maar supervers en goed klaargemaakt eten.

Lees verder

Bars, Wijnbars, Koffie en Terrassen

Koffiedrinken en eten en drinken in een bar hoort bij de Romeinse cultuur. Voor het werk zelf een bak koffie zetten? Dat dóe je niet. Na het werk ga je ook naar het café. Thuiszitten kan altijd nog.  

Meer over Bars, Wijnbars, Koffie en Terrassen

Pizza in Rome

00100 is de basis van de pizza’s. 00100 is een meelsoort die voor pizzadeeg wordt gebruikt. Het is ook de naam van een klein, maar watertand-lekker pizzeriaatje in Testaccio. Dat staat dus in onze pizza-top 3.  

Lees verder over pizza's

IJs in Rome

Elke Romein eet ijs, en elke Romein heeft een favoriete ijssalon. Test je alle tips dan ben je dood. Daarom een selectie.

Lees verder of Italiaans ijs

Stedentrip Rome boeken?

Wil je Rome met eigen ogen zien? Boek dan een stedentrip bij de ANWB. Je profiteert altijd van het voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Samen met onze reispartner Stedentrips.nl hebben we beste aanbiedingen voor je uitgezocht. Exclusief voor leden van de ANWB!

Bekijk stedentrips Rome

Bekijk ook de stedentrips van onze reispartners

Pharos Reizen
SNP Natuurreizen