Auto huren Trapani

Trapani komt steeds meer in de belangstelling als vakantiebestemming en als vertrekpunt voor een rondreis op Sicilië. Ook geïnteresseerd in een bezoek aan Trapani? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Trapani voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Trapani

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Trapani met een huurauto

In de punt van de laars ligt Trapani, een pareltje aan de westkust van Sicilië. De stad heeft een prachtig historisch centrum en indrukwekkende paleizen, kerken en vissershuizen. Bezoek eens één van de mooie strandjes die grenzen aan de heldere en azuurblauwe zee of ga lekker winkelen in het romantische centrum. Ook het uitgaan in Trapani is erg divers, in de zomer worden er namelijk gezellige strandfeesten georganiseerd, maar de stad beschikt ook over sfeervolle barretjes en cafés waar je een heerlijke cocktail kunt drinken.

Waarom autohuur in Trapani

De centrale ligging aan de westkust maakt de stad een perfect vertrekpunt om de gehele Siciliaanse regio te verkennen. Boek een huurauto en ontdek wat Sicilië te bieden heeft! Bezoek het natuurreservaat Zingaro of neem een kijkje in één van de zoutpannen die op Sicilië staan. Wat ook zeker een aanrader is, is om met de auto verschillende steden in de omgeving van Trapani te bezoeken als Palermo of Mazara del Vallo.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.