Auto huren Sicilië

Sicilië is een eiland en een regio van Italië gelegen in de Middellandse Zee. De oppervlakte van het eiland is ongeveer 25.000 km² waardoor een auto huren op Sicilië ideaal is. Met een kustlijn van ongeveer 1000 km is het strand nooit ver weg. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Sicilië voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto op Sicilië

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Sicilië met een huurauto

Een auto huren op Sicilië is een geweldige manier om het eiland te verkennen. Eén van de belangrijkste attracties op het vulkanische eiland wordt gevormd door de Etna, de grootste actieve vulkaan van Europa. Je kunt de Etna zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorden bezoeken. De meeste mensen kiezen ervoor om de zuidkant met de huurauto tot halverwege beklimmen om dan per kabelbaan verder omhoog te gaan.

Aan de voet van vulkaan ligt de stad Catania. Deze historische stad heeft een aantal leuke bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Kathedraal van Catania, de bijzonder mooie kerk San Benedetto of het Palazzo Biscari, het paleis gebouwd op de stadsmuren.

De hoofdstad van Sicilië is Palermo. Deze universiteitsstad heeft een flink aantal musea als het Archeologisch museum, het museum van kunst en archeologie, het Paleontologisch museum, het museum del Risorgimento (gewijd aan Garibaldi) en nog een flink aantal andere musea.

Zoals gezegd, het strand is nooit ver weg. Heb je dus genoeg gezien? Geniet dan van een lekker dagje strand. Samen met de leuke stadjes en de schitterende blauwe Middellandse zee is het een heerlijk vertoeven. Door een auto te huren op Sicilië beleef je meer van het eiland.

Waarom een auto huren op Sicilië?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren in Sicilië is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.