Auto huren Sardinië

Een auto huren op Sardinië is een geweldige manier om het eiland te verkennen. Neem de huurauto en ga op zoek naar de prachtige stranden, mooie steden en dorpjes en ruige bergen bezaaid met overblijfselen uit het verleden. Het eiland is erg goed met de auto te verkennen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Sardinië voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto op Sardinië

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Sardinië met een huurauto

Op een afstand van ongeveer 200 kilometer van het vasteland van Italië ligt het eiland Sardinië gelegen in de Middellandse zee. Het eiland is bijna net zo groot als Nederland en heeft ongeveer 2.000 kilometer aan kustlijn. Sardinië is overwegend heuvelachtig en soms bergachtig met als letterlijke hoogtepunt de 1800 meter hoge Punta la Marmora. 

Ontdek cultuur en meer met een huurauto

Een auto huren op Sardinië is een geweldige manier om het eiland te verkennen. Neem de huurauto en ga op zoek naar de prachtige stranden, mooie steden en dorpjes en ruige bergen bezaaid met overblijfselen uit het verleden. Bezoek bijvoorbeeld de mooie haven en het prachtige stadhuis van Cagliari, de hoofdstad en tevens universiteitsstad van het eiland. Ben je meer op zoek naar zon, zee en strand? Bezoek dan het noorden van het eiland. Hier ligt Costa Smeralda met haar mooie stranden. De Costa Smeralda wordt ook wel de “goudkust” genoemd vanwege de vele kapitale villa’s en de mooie jachthaven. Het kan hier zo nu en dan druk zijn, maar omdat de stranden verspreid liggen over meer dan 80 baaien is er plaats voor iedereen.

De waarschijnlijk mooiste bezienswaardigheid van het eiland ligt ten westen van de stad Alghero. De grotten van Neptunes zijn indrukwekkend door de enorme hoeveelheid stalactieten en stalagmieten in de meest bijzondere vormen.

Waarom een auto huren in Sardinië

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren op Sardinië is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.