Auto huren Pisa

De toren van Pisa, wie kent deze wereldberoemde scheve toren niet? Maar wat je misschien niet wist, is dat de stad Pisa nog veel meer te bieden heeft! Denk aan alle andere beroemde bezienswaardigheden, of de brede rivier de Arno die dwars door de stad stroomt. Regel een huurauto in deze prachtige stad tegen aantrekkelijke tarieven en ontdek het échte Pisa! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Pisa voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Pisa

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Pisa met een huurauto

Pisa is een prachtige stad in Italië in de regio Toscane en tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie Pisa. De ooit zo belangrijke havenstad heeft veel te verduren gehad tijdens de Tweede Wereldoorlog, al bleven de belangrijkste gebouwen bespaard. Deze populaire bezienswaardigheden zijn te bewonderen op het Campo dei Miracoli (het veld der wonderen). Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Dom van Pisa of het Baptisterium, of slenter door de oudste botanische tuin van de wereld. Ook kun je goed shoppen in de leuke winkelstraten van de stad.

Waarom autohuur in Pisa             

Niet alleen de stad zelf, maar ook de omgeving van Pisa heeft veel te bieden. Je vindt hier namelijk vele authentieke Italiaanse plaatsjes en mooie natuurparken. Ook vind je in de buurt van Pisa de Certosa di Calci, een indrukwekkend voormalig kartuizer klooster. Een bezoekje hieraan mag ook zeker niet missen! Kortom, niet alleen de stad Pisa maar ook de omgeving is zeker de moeite waard voor een bezoek! Met een huurauto hoef je niets te missen en kun je alle mooie plekken ontdekken. Ga een onvergetelijke vakantie tegemoet.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.