Auto huren Catania

Catania is na Palermo de grootste stad op het Italiaanse eiland Sicilië en is een populaire vakantiebestemming. Het is misschien wel één van de mooiste en gezelligste plaatsjes van het eiland. Om de stad en de omgeving te ontdekken is het huren van een auto een zeer goede uitkomst. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Catania voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Catania

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Catania met een huurauto

In de prachtige stad Catania kun je uitgebreide wandelingen maken langs de indrukwekkende bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Denk aan mooie kerken, paleizen, parken en markten. De bewoners van de stad zijn zelf zeer trots op de magistrale kathedraal, welke je ook zeker niet mag missen. Daarnaast heeft Catania drie mooie openbare stranden en een bruisend nachtleven! Het leukste uitgaansgebied vind je in het historische centrum.

Waarom autohuur in Catania

Catania is het perfecte startpunt voor jouw rondreis op Sicilië. Niet alleen de stad zelf, maar ook de omgeving en de steden in de buurt zijn zeker de moeite waard om te bezoeken! Reis bijvoorbeeld verder naar het prachtige Taormina of het authentieke Augusta. Met een huurauto kom je écht overal!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.