Auto huren Cagliari

Cagliari is een prachtige vakantiebestemming. Er is erg veel te zien en in de omgeving zijn er veel heerlijke stranden. Je hoeft je hier geen dag te vervelen! Ook op vakantie naar Cagliari? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Cagliari voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Cagliari

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Cagliari met een huurauto

De stad Cagliari grenst met zijn sfeervolle haven aan de golf van Cagliari. De stad heeft behalve een historisch centrum ook een prachtig zandstrand, Poetto Beach is duidelijk favoriet bij zowel de lokale bevolking als de toeristen. Het is een stad waar je goed kunt eten, aangenaam kunt winkelen en een aantal bezienswaardigheden bezoeken die zeker de moeite waard zijn. Cagliari telt ook een aantal noemenswaardige musea die je niet mag missen!

Waarom autohuur in Cagliari

Cagliari is een prachtige stad waar veel te ontdekken valt, maar ook de omgeving biedt erg veel voor toeristen. Bezoek bijvoorbeeld één van de prachtige badplaatsen in de buurt, zoals Maddalena Spiaggia of Terra Mala! Met een huurauto ontdek je Cagliari en de omgeving!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.