Auto huren Ancona

Ancona heeft ontzettend veel te bieden voor toeristen. Er zijn talloze bezienswaardigheden en de stad beschikt over een gezellig, historisch centrum. Ga jij ook op vakantie naar Ancona? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Ancona voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Ancona

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Ancona met een huurauto

In het historische centrum van de stad vind je talloze bezienswaardigheden veel gezelligheid in de vorm van bars, restaurants en winkeltjes. Wat je zeker niet mag missen is het uitzicht vanaf de Monte Guasco of de Duomo di San Ciriaco! Ook kun je heerlijk shoppen in de sfeervolle straten, waar zich leuke Italiaanse winkeltjes bevinden. Zin om even van de drukte te ontsnappen? Je kunt je ook prima vermaken op één van de mooie zandstranden langs de Adriatische kust!

Waarom autohuur in Ancona

Ancona is een veelzijdige stad en biedt voor ieder wat wils! Maar ook vind je in de nabije omgeving veel mooie plekken, steden en bezienswaardigheden. Wil jij deze stad ook ontdekken? Huur dan ter plekke een auto, makkelijk en veilig!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.