Auto huren Reykjavik

Reykjavik is een populaire vakantiebestemming. Het is een boeiende stad die veel natuur- en cultuurliefhebbers van over de hele wereld aantrekt. Ga jij ook op vakantie naar deze indrukwekkende stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Reykjavik voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Reykjavik

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Reykjavik

Tijdens een bezoek aan Reykjavik staat niet alleen de stad centraal, maar ook de omgeving is omgeven door een prachtige natuur met vulkanische velden, gletsjers, geisers en watervallen. De stad zelf biedt veel musea, galleries en openbare zwembaden. Een unieke beleving is de Blue Lagoon vlakbij het vliegveld, hier kun je heerlijk ontspannen in het mineraalrijke, warme en heilzame water. Daarnaast zijn er veel verschillende straten met kleine, sfeervolle winkeltjes waar je heel goed kunt shoppen! Reykjavik biedt voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Reykjavik

Er valt veel te ontdekken in de prachtige stad Reykjavik en ook de omgeving biedt een unieke ervaring. Een bezoek aan Gullfoss, de gouden waterval en het geisergebied mag ook zeker niet ontbreken! Met een huurauto kom je overal en ontdek je het échte IJsland!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in IJsland

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.