Auto huren Dublin

Dublin is van alle markten thuis. Bruisende, creatieve en altijd aan verandering onderhevige wijken kleuren het stadsbeeld. De stad biedt voor iedere toerist wat wils. Ga jij ook het veelzijdige Dublin ontdekken? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Dublin voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Dublin

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Dublin

Dublin wordt ook wel de ‘City of Living Culture’ genoemd. De stad wordt steeds populairder als stedentripbestemming, en dat is niet voor niets! Het heeft de charme en het hippe van Londen zonder de immense grootte en massatoerisme van de stad. Ieren zijn één van de gezelligste volken die er bestaan en weten van het leven zeker een feestje te maken! Het is natuurlijk niet voor niets dat het aan het einde van de middag al gezellig druk is in de kroegen. Of je nu gaat voor cultuur, historie, cafés, Ierse pubs, of om te shoppen: in Dublin vind je het allemaal!

Waarom autohuur in Dublin

Dublin heeft ontzettend veel te bieden voor toeristen en de stad wordt dan ook steeds populairder. En heb je even genoeg van de drukte van de stad, maakt dan een uitstapje naar de ruige Ierse kust, of het binnenland met haar prachtige groene heuvels. Met een huurauto kom je op veel meer leuke plekken in Ierland en heb je de vrijheid te doen waar je zin in hebt! Regel je huurauto via ANWB en Sunny Cars tegen aantrekkelijke tarieven.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Ierland

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.