Sterren spotten

Waar in Europa loop je de meeste celebs live tegen het lijf? 

Comomeer

Hartenbreker George Clooney bezit er een inmiddels wereldberoemde villa (Villa Oleandra), maar inmiddels is tóut Hollywood kind aan huis aan het Comomeer. Befaamd historisch hotel: Grand Hotel Tremezzo. Mick Jagger logeerde hier tijdens een filmklus.

Côte d’Azur

Al sinds jaar een dag een beroemdheden hotspot, die er soms ook (zoals Johnny Depp) een huis hebben. Ook in de buurt: Simon Cowell, Jennifer Lopez, Kate Moss en Ashton Kutcher & Mila Kunis.

De Amalfi-kust

De Italiaanse westkust op z’n schilderachtigst met haar verscholen baaitjes en lieflijke dorpjes. Dat weten inmiddels ook Sting, Kim Kardashian, Rod Stewart, Reese Witherspoon en Beyoncé.

Ibiza

Inkoppertje natuurlijk, dit feesteiland dat behalve de internationale DJ-scene ook BN-ers trekt als Marco Borsato, Patty Brard en Wesley en Yolanthe Sneijder, die er nog een restaurant pogen te bestieren (‘XaXa-restaurant’).

Londen

Voor Hollywoodsterren (van Will Smith tot Charlize Theron) de eerste Europese halte om hun films te pluggen. Meestal doen ze dat vanuit het Soho Hotel, The Mandarin Hotel en The Dorchester Hotel.

Parijs

Veel sterren bezitten hier een (zoveelste) appartement, zoals Harry Styles, Kanye West, Scarlett Johansson, Elton John, Marianne Faithfull en Hillary Swank. In het wild kun je ze signaleren aan de zuidkant van de Seine, de Rive Gauche.