Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Honduras

Alle informatie overzichtelijk bij elkaar, speciaal voor je vakantie naar Honduras. Lees of je een visum nodig hebt en of inentingen verplicht zijn. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden: van een bezoek aan de Maya-ruïnes inclusief amfitheater in Copán Ruinas tot het raften in natuurreservaat Río Plátano. In het Caribische Cayos Cochinos zijn snorkel- en duikexpedities mogelijk. Boek een uitgebreide groepsrondreis langs de hoogtepunten van Honduras, Mexico en Guatemala. Vind hier alle informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Honduras.

De mooiste bezienswaardigheden van Honduras 
Een ongerept land gezegend met verlaten stranden, weelderige jungles en levendige steden, zoals Tegucigalpa.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Honduras

Historische tempels en regenwouden zijn geen uitzondering in Honduras. Leer tijdens je vakantie de vele kanten van Honduras kennen, of je nu voor een familievakantie of een groepsreis gaat.

Praktische voorbereiding

Begin voorbereid aan je vakantie naar Honduras en neem een wereldstekker mee om al je apparaten op te laden. Vaccinaties tegen DTP en Hepatitis A en B zijn niet verplicht, maar wel aan te raden. Zorg ervoor dat je alvast wat euro's inwisselt voor de lempira, zodat je meteen wat geld op zak hebt. Drink tijdens je vakantie geen water uit de kraan.

Rijke cultuur en natuur

Of je nu van de natuur wilt genieten of tijdens je vakantie de cultuur van Honduras wilt ontdekken, het kan allemaal. Hier duik je in de wereld van de Maya's bij de ruïnes van Copán, waar een 30 meter hoge hiërogliefentrap een hoogtepunt is. In het noordoosten wandel je door tropische regenwouden waar jaguars zich schuilhouden, maar de onderwaterwereld van het land is ook prachtig. Langs de kust vind je namelijk riffen met zwart koraal.

Op jouw manier Honduras verkennen

Er is altijd wel een vakantie naar Honduras die bij je past, of je nu in alle rust van een wandelvakantie wilt genieten of tijdens een groepsreis de highlights van het land wilt zien. Bezoek tijdens een stedentrip Tegucigalpa, de hoofdstad van Honduras.