Zonvakantie Kos

Groots genieten op een klein eiland

Kos, het eiland van Hippokrates en één van de populairste vakantiebestemmingen van Griekenland voor een zonvakantie. Kos staat voornamelijk bekend als fietseiland en voor jongeren is het een erg leuke bestemming voor een feestvakantie.

Zonvakantie Kos

Wat te doen tijdens je zonvakantie op Kos

Het huren van een fiets is echt een must als je op Kos bent. Het is een leuke manier om dit prachtige eiland te verkennen. Met de kaart van Kos in de hand fiets je het eiland rond en geniet je van zon, zee en strand. En dat fietsen is ook nog eens hartstikke goed voor je: zo train je meteen de ouzo en gyros van gister er weer af.

De hoofdstad van Kos is Kos-stad. Het is een erg gezellige en typisch Griekse stad met leuke winkeltjes en fijne restaurantjes met Griekse specialiteiten. Dwalen door deze straten geeft een heerlijk gevoel. En is de dag bijna om? Dan geniet je natuurlijk van een prachtige zonsondergang én een glaasje ouzo.

Een zonvakantie op Kos boeken

Ook zin om Kos fietsend, wandelend, met de auto of vanaf het strand te verkennen? We hebben divers vakantie-aanbod met verblijf in appartementen en hotels. Boek je zonvakantie Kos nu!