Wintersport Valmorel

Valmorel is erg geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Daarnaast kunnen ook de vergevorderde skiërs goed in Valmorel terecht. Valmorel biedt plezier voor iedereen!

Valmorel (1250 - 2500 m) in de Tarentaise streek. Deze wintersportplaats geeft je het idee om in een ommuurde stad te komen. Binnen de ‘burcht’ is het beschut en heerst er een levendige en ontspannen sfeer. Hier komen alleen voetgangers en skiërs: geen auto te bekennen. Valmorel ligt op 15 kilometer van Moutiers en is sinds 1976 door projectontwikkelaars gebouwd. Maar wél in de traditionele bouwstijl van de chalets van de Savoie, met hout en natuursteen. Valmorel is in een bergkom gebouwd, waarvan de dorpskern Le Bourg het gezellige centrum vormt. Om Le Bourg heen liggen vooral appartementen. De Telebourg, een kabelbaan, verbindt Le Bourg met de bovenste delen Crèves-Coeur en Le Mottet. Vanuit de meeste appartementen kun je zó de piste op.

Chalets en hotels in Valmorel

Zoek en boek een chalet of hotel in Valmorel met ledenvoordeel via onze reisdochters. Ook handig: hotels onderweg naar Valmorel.

Skigebied Valmorel: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Valmorel heeft een totale lengte van 152 kilometer piste. 110 kilometer aan blauwe pistes, 27 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Valmorel is erg geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs, langlaufers en snowboarders. Daarnaast kunnen ook de vergevorderde skiërs goed in Valmorel terecht. Valmorel biedt plezier voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Valmorel

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Valmorel? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk