Wintersport Valfréjus

Valfréjus in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Valfréjus biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Vlak voor het begin van de Fréjustunnel ligt hoog boven Modane het skistation Valfréjus (1.550 - 2.737 m). Op 1550 meter hoogte gelegen is dit een perfect voorbeeld van een station-village. Valfréjus is een functioneel dorp. Er staan veel gebouwen zoals we die kennen van Frankrijk, hoog met kleine appartementen, aan de piste, maar met dat verschil dat er veel hout en natuursteen bij de bouw gebruikt is en het dorp komt hierdoor bijzonder gemoedelijk over.

Chalets en hotels in Valfréjus

Zoek en boek een chalet of hotel in Valfréjus met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Valfréjus

 

Skigebied Valfréjus: beginners en gevorderden

Het skigebied van Valfréjus heeft een totale lengte van 52 kilometer piste: 41 kilometer aan blauwe pistes, 6 kilometer rood en 5 kilometer zwart. Valfréjus in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Valfréjus biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Skiverhuur en snowboardverhuur Valfréjus

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Valfréjus? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Valfréjus

     
Valfréjus  6 dagen  1 dag
Volwassenen  € 148,-  € 29,-
Kinderen  € 123,-  € 24,-
 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk