Wintersport Tignes

Tignes in Frankrijk is vooral voor skiërs en snowboarders een paradijs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Tignes biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Tignes (1550 - 3456 m) bestaat uit de moderne skistations Les Boisses, Le Lac, Val Claret en Le Lavachet. Het oorspronkelijke Tignes- Les Brevières ligt op 1550 meter en ademt nog de sfeer van een authentiek dorp. Het tegenovergestelde geldt voor de overige woonkernen. De betonnen skyline is hier vaak nadrukkelijk aanwezig. Maar functioneel is het beslist wel en daar is het de meeste “skifreaks” tenslotte om te doen. Tignes is aangesloten op het skigebied van Val d’Isère.

Chalets en hotels in Tignes

Zoek en boek een chalet of hotel in Tignes met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Tignes

 

Skigebied Tignes: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Tignes heeft een totale lengte van 300 kilometer piste: 198 kilometer aan blauwe pistes, 75 kilometer rood en 27 kilometer zwart. Tignes in Frankrijk is vooral voor skiërs en snowboarders een paradijs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Tignes biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Tignes

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Tignes? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Tignes

Espace Killy 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 278,- € 55,50
Kinderen € 222,50,- € 44,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk