Wintersport Serre Chevalier

Serre Chevalier in Frankrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, Serre Chevalier biedt het allemaal.

Even voorbij Briançon ligt het skigebied van Serre Chevalier. Serre Ché bestaat eigenlijk uit 13 dorpjes/buurtgemeenschappen die samen het skigebied en de naam delen. Hier ligt 250 km piste op je te wachten van 1200 tot 2830 m hoogte. Serre Chevalier is op de kaart gezet door zijn beroemdste inwoner, Luc Alphand, voormalig wereldkampioen afdaling en een echte held in Frankrijk. Ondanks dat het wat verder rijden is dan veel van de bekende Franse skigebieden.

Chalets en hotels in Serre Chevalier

Zoek en boek een chalet of hotel in Serre Chevalier met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Serre Chevalier

 

Skigebied Serre Chevalier: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Serre Chevalier heeft een totale lengte van 250 kilometer piste: 138 kilometer aan blauwe pistes, 80 kilometer rood en 32 kilometer zwart. Serre Chevalier in Frankrijk is geschikt voor alle beginnende en gevorderde wintersporters. Of je nu skiet, snowboardt of langlauft, Serre Chevalier biedt het allemaal.

Skiverhuur en snowboardverhuur Serre Chevalier

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Serre Chevalier? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Serre Chevalier

     
Serre Chevalier   6 dagen  1 dag
Volwassenen  € 251,-  € 49,40
Kinderen  € 201,80  € 40,20
 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk