Wintersport Samoëns

Samoëns in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Samoëns biedt het allemaal. Skiën, snowboarden en vooral langlaufen voor iedereen!

Sprookjesachtig ligt Samoëns (900 - 2.500 m) in het dal van het riviertje de Giffre. Het dorp is uitgeroepen tot beschermd historisch monument en ademt geschiedenis uit. Nieuwbouw is in Samoëns uit den boze. De doorgaande weg loopt om de plaats heen, waardoor er in de straatjes alleen bestemmingsverkeer is. Het centrum beschikt over relatief veel winkeltjes, die vooral gespecialiseerd zijn in de verkoop van streekgerechten.

Chalets en hotels in Samoëns

Zoek en boek een chalet of hotel in Samoëns met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Samoëns

 

Skigebied Samoëns: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Samoëns heeft een totale lengte van 265 kilometer piste: 122 kilometer aan blauwe pistes, 104 kilometer rood en 39 kilometer zwart. Samoëns in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Samoëns biedt het allemaal. Skiën, snowboarden en vooral langlaufen voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Samoëns

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Samoëns? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Samoëns

     
Grand Massif 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 242,50 € 46,50
Kinderen € 181,80 € 34,90
   
     
     
 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk