Wintersport Saint Sorlin d'Arves

Saint Sorlin d'Arves in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Saint Sorlin d'Arves biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

In Saint Solin d’Arves (1.300 - 2.620 m) zijn de authentieke bouw en sfeer duidelijk bewaart gebleven. Ook de lokale specialiteiten zijn nog niet verdrongen door de snelle snacks. Hier hangt de was nog buiten te drogen en zetten de boeren hun melkbussen langs de kant van de weg. Na de aansluiting op het skigebied Les Sybelles heeft Saint Sorlin d’Arves meer bekendheid gekregen. Hopelijk tast dit de intimiteit niet aan.

Chalets en hotels in Saint Sorlin d'Arves

Zoek en boek een chalet of hotel in Saint Sorlin d'Arves met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Saint Sorlin d'Arves

Skigebied Saint Sorlin d'Arves

Het skigebied van Saint Sorlin d'Arves heeft een totale lengte van 310 kilometer piste: 160 kilometer aan blauwe pistes, 135 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Saint Sorlin d'Arves in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Saint Sorlin d'Arves biedt het allemaal. Plezier voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Saint Sorlin d'Arves

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Saint Sorlin d'Arves? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Saint Sorlin d'Arves

Les Sybelles  6 dagen 1 dag
Volwassenen  € 220,30 € 43,80
Kinderen  € 178,30 € 37,30
     

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk