Wintersport Saint-Gervais

Saint-Gervais in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Saint-Gervais biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

In St. Gervais (1.450 - 2.525 m) herinneren nog steeds vele oude, statige hotels aan de glorietijd als kuuroord. De uitgesproken sfeer van een wintersportdorp ontbreekt. In het centrum liggen rondom een groot plein winkels in allerlei soorten en maten. Helaas is er veel doorgaand verkeer.

Chalets en hotels in Saint-Gervais

Zoek en boek een chalet of hotel in Saint Gervais met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Wintersport Saint-Gervais - Weer en sneeuwhoogte

 

Skigebied Saint-Gervais: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Saint-Gervais heeft een totale lengte van bijna 342,9 kilometer piste: 139,7 kilometer aan blauwe pistes, 148,4 kilometer rood en 44,8 kilometer zwart. Saint-Gervais in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Saint-Gervais biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Saint-Gervais

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Saint-Gervais? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Saint-Gervais

     
Saint Gervais Mont-Blanc 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 231,- € 46,-
Kinderen € 185,- € 37,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk