Wintersport Pralognan la Vanoise

Pralognan la Vanoise in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een gevorderde wintersporter bent, Pralognan la Vanoise biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

'Village Authentique' noemen ze in Frankrijk een wintersportoord dat de natuur door de eeuwen heen respecteerde en zijn geheel eigen karakter heeft weten te behouden. Pralognan (1.410 - 2.355 m) is zo'n oord, dat niet speciaal voor de wintersport is ontwikkeld. In plaats van kille hoogbouw en een op massatoerisme toegesneden horeca, zien we in Pralognan een sfeervolle dorpsstraat, een plein met kerkje en accommodatie die opgaat in de natuurlijke omgeving.

Chalets en hotels in Pralognan la Vanoise

Zoek en boek een chalet of hotel in Pralognan la Vanoise met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Pralognan la Vanoise

 

Skigebied Pralognan la Vanoise

Het skigebied van Pralognan la Vanoise heeft een totale lengte van 32 kilometer piste: 14 kilometer aan blauwe pistes, 10 kilometer rood en 8 kilometer zwart. Pralognan la Vanoise in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een gevorderde wintersporter bent, Pralognan la Vanoise biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Pralognan la Vanoise

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Pralognan la Vanoise? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Pralognan la Vanoise

La Vanoise 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 141,50 € 28,-
Kinderen € 116,20 € 23,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk