Wintersport Pra Loup

Het zonnige Pra Loup in het zuiden van Frankrijk met 300 dagen zon is geschikt voor de beginnende en gevorderde wintersporter. Het is een plezier voor iedereen alhoewel de beginnende skiër het wat moeilijker zal hebben.

Pra Loup (1.500 - 2.600 m) bestaat uit twee nederzettingen, Pra Loup 1500 en 1600. 1500 is kleinschaliger, 1600 is geheel gericht op het skigebied en veel van de accommodaties hier zijn ski-in, ski-out. Het is vanuit Nederland een langere reis dan naar veel andere gebieden in Frankrijk. Door de zuidelijke ligging, dicht tegen Italië, heeft Pra Loup echter wel 300 zonnedagen per jaar en dat is ook wat waard natuurlijk!

Chalets en hotels in Pra Loup

Zoek en boek een chalet of hotel in Pra Loup met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Pra Loup

 

Skigebied Pra Loup: beginners en gevorderden

Het skigebied van Pra Loup heeft een totale lengte van 170 kilometer piste: 86 kilometer aan blauwe pistes, 72 kilometer rood en 12 kilometer zwart. Het zonnige Pra Loup in het zuiden van Frankrijk met 300 dagen zon is geschikt voor de beginnende en gevorderde wintersporter. Het is een plezier voor iedereen, alhoewel de beginnende skiër het wat moeilijker zal hebben.

Skiverhuur en snowboardverhuur Pra Loup

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Pra Loup? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Pra Loup

Pra Loup 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 196,- € 38,-
Kinderen € 161,- € 31,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk