Wintersport Megève

Megève in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs en snowboarders. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Megève biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Megève (1.113 - 2.350 m) behoort tot de meest geliefde en meest mondaine wintersportplaatsen van Frankrijk. Het is een flink uit de kluiten gewassen dorp met een karakteristiek autovrij dorpscentrum rond de St.-Jean-Baptistekerk met vele mooie winkels In de namiddag wordt in de vele salons de thé, patisseries etc. een bruisende après-ski gevierd.

Chalets en hotels in Megève

Zoek en boek een chalet of hotel in Megève met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Megève

 

Skigebied Megève: beginners en gevorderden

Het skigebied van Megève heeft een totale lengte van 362 kilometer piste: 152 kilometer aan blauwe pistes, 160 kilometer rood en 50 kilometer zwart. Megève in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs en snowboarders. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Megève biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Megève

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Megève? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Megève

Megève Domaine Skiable 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 231,- € 46,-
Kinderen € 185,- € 37,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk