Wintersport Les Saisies

Les Saisies in Frankrijk is een paradijs voor langlaufers, van beginneling tot crack, iedereen heeft plezier! Vergeet niet dat je als beginnende en gevorderde skiër of snowboarder ook de tijd van je leven hebt in Les Saisies.

Vier kleine dorpen in de France Savoie besloten in de jaren '60 de wintersportwereld te veroveren onder de naam Les Saisies (1.150 - 1.941 m). De bekroning van dat ontwikkelingswerk werd dertig jaar later bereikt, toen het gebied de Olympische langlaufers mocht ontvangen. Les Saisies is een op 1600 m hoogte gelegen hotel- en appartementencomplex. Een echt Frans station, uit het niets opgebouwd ten behoeve van de wintersporter. Gelukkig is men daarbij niet alleen in de hoogbouw gevlucht, en is bij de constructie van de bouwsels bijna uitsluitend hout en natuursteen gebruikt.

Chalets en hotels in Les Saisies

Zoek en boek een chalet of hotel in Les Saisies met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Les Saisies

 

Skigebied Les Saisies: beginners en gevorderden

Het skigebied van Les Saisies heeft een totale lengte van 70 kilometer piste: 30 kilometer aan blauwe pistes, 25 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Les Saisies in Frankrijk is een paradijs voor langlaufers, van beginneling tot crack, iedereen heeft plezier! Vergeet niet dat je als beginnende en gevorderde skiër of snowboarder ook de tijd van je leven hebt in Les Saisies.

Skiverhuur en snowboardverhuur Les Saisies

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Les Saisies? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Les Saisies

Les Saisies 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 207,- € 39,50
Kinderen € 165,60 € 31,60

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk