Wintersport Les Deux Alpes

Les Deux Alpes in Frankrijk is vooral voor skiërs en snowboarders een paradijs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Les Deux Alpes biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Het skistation Les Deux Alpes (1600 - 3600 m) bestaat uit twee woonkernen die in de loop der tijd zijn vergroeid tot een langgerekte plaats. Door de jaren heen zijn nogal wat verschillende bouwstijlen toegepast wat de uitstraling van de plaats niet ten goede is gekomen. Liften en pistes liggen vrijwel altijd vlak bij de accommodatie. Les Deux Alpes is aangesloten op het skigebied van La Grave.

Chalets en hotels in Les Deux Alpes

Zoek en boek een chalet of hotel in Les Deux Alpes met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Les Deux Alpes

 

Skigebied Les Deux Alpes: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Les Deux Alpes heeft een totale lengte van 200 kilometer piste: 78 kilometer aan blauwe pistes, 78 kilometer rood en 44 kilometer zwart. Les Deux Alpes in Frankrijk is vooral voor skiërs en snowboarders een paradijs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Les Deux Alpes biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Les Deux Alpes

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Les Deux Alpes? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Les Deux Alpes

     
Les Deux Alpes 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 245,- € 49,-
Kinderen € 196,- € 39,20

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk