Wintersport Les Carroz d'Araches

Les Carroz d'Araches in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Les Carroz d'Araches biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Op slechts 55 kilometer van Genève ligt aan de rand van de Haute Savoie op de noordelijke uitlopers van de Mont Blanc een zonnig vakantieoord voor zomer en winter: Les Carroz d’Arraches (1.140 - 2.500 m). Rond een gezellige dorpskern met typisch Franse restaurants en zeventien wintersportwinkels liggen hier onopvallend, honderden chalets met maar liefst 16.000 bedden. Les Carroz kies je voor de sfeer. Zonnige ligging, geen betonkolossen maar chalets. Hier ben je in de Haute-Savoie en word je vooral nog in het Frans aangesproken. Het is er niet schreeuwerig of studentikoos. Met slechts twee disco’s, Club 74 en l’Orgasme Musical, is het nachtleven niet overdadig. De après-ski is bescheiden, maar charmant. Wekelijks is er op het gezellige dorpsplein een houtvuur met vin chaud en live muziek.

De patinoire is ook een geliefd trefpunt. Naar Les Carroz ga je gewoon met je familie. Het heeft niet alleen de erkenning ‘P’tits Montagnards’ voor kindervoorzieningen, maar mag ook het hoogwaardige label ‘Famille Plus Montagne’ voeren. De crèche La Souris Verte en de kinderopvang Les Loupiots zijn van topklasse. Op culinair gebied is er ook van alles te genieten: uitstekende traiteurs en gezellige restaurants bieden volop gelegenheid om met de lokale gerechten kennis te maken: van Tartiflette tot Tartelette.

Chalets en hotels in Les Carroz d'Araches

Zoek en boek een chalet of hotel in Les Carroz d'Araches met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Les Carroz d'Araches

 

Skigebied Les Carroz d'Araches: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Les Carroz d'Araches heeft een totale lengte van 265 kilometer piste: 50 kilometer aan blauwe pistes, 190  kilometer rood en 25 kilometer zwart. Les Carroz d'Araches in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Les Carroz d'Araches biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Les Carroz d'Araches

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Les Carroz d'Araches? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Les Carroz d'Araches

Grand Massif 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 242,50 € 46,50
Kinderen € 181,80 € 34,90

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk