Wintersport Les Arcs

Les Arcs in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Les Arcs biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Les Arcs (1200 - 3220 m) bestaat uit drie gedeelten met namen overeenkomstig met de hoogte waarop ze liggen: Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 en Arc 2000. Het zijn futuristische aandoende centra met bebouwing die bestaat uit kolossale appartementencomplexen en een enkel hotel, dat niet van de rest te onderscheiden valt. De dorpen zijn dan ook uitsluitend neergezet voor het gemak van de alpineskiër. Les Arcs is aangesloten op de skigebieden van Peisey Nancroix en Villaroger.

Chalets en hotels in Les Arcs

Zoek en boek een chalet of hotel in Les Arcs met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Les Arcs

 

Skigebied Les Arcs: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij Les Arcs heeft een totale lengte van 425 kilometer piste: 172 kilometer aan blauwe pistes, 162 kilometer rood en 91 kilometer zwart. Les Arcs in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Les Arcs biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Les Arcs

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Les Arcs? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Les Arcs

Paradiski Illimité 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 298,- € 59,-
Kinderen € 238,50,- € 47,50

 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk