Wintersport Le Lioran

Le Lioran in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Le Lioran biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Het wintersportoord Le Lioran (1.160 - 1.850 m), aan de voet van de 1858 hoge Plomb du Cantal, is gelegen in het midden van de streek Cantal. Deze streek is weer een onderdeel van de bekende vakantieregio Auvergne. De prachtige, bosrijke omgeving en het middelgebergte tot ruim 1800 m is geknipt voor de wintersport. Het aantal skiliften is dan ook aanzienlijk.

Chalets en hotels in Le Lioran

Zoek en boek een chalet of hotel in Le Lioran met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Le Lioran: beginners en gevorderen

Het skigebied van Le Lioran heeft een totale lengte van 100 kilometer piste: 52 kilometer aan blauwe pistes, 33 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Le Lioran in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. Of je wilt skiën, snowboarden of langlaufen, Le Lioran biedt het allemaal. Plezier voor iedereen! 

Skiverhuur en snowboardverhuur Le Lioran

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Le Lioran? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Le Lioran

Le Lioran 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 156,- € 31,40
Kinderen € 111,60 € 21,50

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk