Wintersport Le Grand Bornand

Le Grand Bornand in Frankrijk is een paradijs voor elke langlaufer, van beginner tot vergevorderde. Daarnaast kunnen beginnende en gevorderde snowboarders en skiërs ook heerlijk terecht in Le Grand Bornand. 

Le Grand Bornand (1.550 - 2.620 m) is een aardig dorp, waarin nog niet alle oude houten boerenwoningen en stallen zijn verdrongen door moderne accommodatie. Tot dezelfde gemeente behoort het dorp Le Chinaillon. Dit dorp werd speciaal voor de skiënde wintersporter gebouwd en bestaat voornamelijk uit een verzameling chalets en appartementengebouwen.

Chalets en hotels in Le Grand Bornand

Zoek en boek een chalet of hotel in Le Grand Bornand met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Le Grand Bornand

 

Skigebied Le Grand Bornand: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Le Grand Bornand heeft een totale lengte van 88 kilometer piste: 56 kilometer aan blauwe pistes, 26 kilometer rood en 6 kilometer zwart. Le Grand Bornand in Frankrijk is een paradijs voor elke langlaufer, van beginner tot vergevorderde. Daarnaast kunnen beginnende en gevorderde snowboarders en skiërs ook heerlijk terecht in Le Grand Bornand. 

Skiverhuur en snowboardverhuur Le Grand Bornand

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Le Grand Bornand? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Le Grand Bornand

Le Grand Bornand  6 dagen 1 dag
Volwassenen € 208,- € 35,50
Kinderen € 146,- € 24,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk