Wintersport Le Corbier

Le Corbier in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Le Corbier biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Le Corbier (1.550 - 2.620 m) is in de zestiger jaren speciaal voor het wintertoerisme gebouwd. Mooi is het dan ook niet. Men is hard bezig om de gebouwen te verfraaien maar verwacht hier geen kleinschalig dorpje rond het kerkplein. Het is allemaal erg functioneel en dit levert wel een aantal voordelen op. Vanuit je accommodatie stap je zo in de sneeuw. ’s Middags kun je lekker naar huis skiën. Het resort is autovrij.

Chalets en hotels in Le Corbier

Zoek en boek een chalet of hotel in Le Corbier met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Le Corbier

 

Skigebied Le Corbier: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Le Corbier heeft een totale lengte van 310 kilometer piste: 160 kilometer aan blauwe pistes, 135 kilometer rood en 15 kilometer zwart. Le Corbier in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Le Corbier biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Le Corbier

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Le Corbier? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Le Corbier

Les Sybelles  6 dagen 1 dag
Volwassenen € 220,30 € 43,80
Kinderen € 140,- € 29,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk