Wintersport La Toussuire

La Toussuire is geschikt voor alle beginners en gevorderden. Ook de vergevorderde skiërs kunnen uitstekend in La Toussuire terecht. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Op een zonnig plateau met een fraai uitzicht ligt La Toussuire (1300 - 2620 m). Het plaatsje is een mix van hoog- en laagbouw. De hoogbouw vormt op sommige plaatsen bijna een muur en dit is weliswaar niet erg fraai, maar wel erg functioneel. Een voordeel is dat je vlakbij de skiliften en/of pistes zit. Een groot deel van de accommodatie is ski in - ski out. De pistes omarmen de plaats als het ware. La Toussuire is in opkomst gekomen rond de jaren dertig van de vorige eeuw. Het is helemaal op het toerisme gericht. Een nadeel hiervan is dat er niet een echte oorspronkelijke dorpskern is.

Chalets en hotels in La Toussuire

Zoek en boek een chalet of hotel in La Toussuire met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte La Toussuire

 

Skigebied La Toussuire: geschikt voor iedereen

Het skigebied bij La Toussuire heeft een totale lengte van 310 kilometer piste: 160 kilometer aan blauwe pistes, 135 kilometer rood en 15 kilometer zwart. La Toussuire is geschikt voor alle beginners en gevorderden. Ook de vergevorderde skiërs kunnen uitstekend in La Toussuire terecht. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur La Toussuire

Wil je ski's huren of een snowboard huren in La Toussuire? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas La Toussuire

Les Sybelles 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 220,30 € 43,80
Kinderen € 187,30 € 37,30

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk