Wintersport La Norma

Hoewel langlaufers niet in La Norma in Frankrijk terecht kunnen, zijn beginnende en gevorderde snowboarders en skiërs meer dan welkom!

La Norma (1.100 - 2.600 m) is een modern Frans skistation. Het valt op door de mooie ligging op de rand van een klein plateau. Het is een mengeling van chalets en appartementengebouwen. Auto's mogen het dorp niet in, zodat er in La Norma een weldadige rust heerst. In het dorpsstraatje bevinden zich leuke winkeltjes, een supermarkt, een bakker, sportshops en restaurants.Het geheel doet nieuw en gekunsteld aan, maar is zeker praktisch.

Chalets en hotel in La Norma

Zoek en boek een chalet of hotel in La Norma met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte La Norma

 

Skigebied La Norma: skiërs en snowboarders

Het skigebied van La Norma heeft een totale lengte van 65 kilometer piste: 51 kilometer aan blauwe pistes, 12 kilometer rood en 2 kilometer zwart. Hoewel langlaufers niet in La Norma in Frankrijk terecht kunnen, zijn beginnende en gevorderde snowboarders en skiërs meer dan welkom!

Skiverhuur en snowboardverhuur La Norma

Wil je ski's huren of een snowboard huren in La Norma? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas La Norma

     
La Norma 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 149,- € 29,-
Kinderen € 120,- € 24,-
 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk