Wintersport La Clusaz

La Clusaz in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. La Clusaz biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Een uivormige klokkentoren markeert hartje La Clusaz (1.100 - 2.600 m). Rond de kerk ontspringen straatjes vol cafés, restaurants, hotels en winkeltjes, resulterend in een compact centrum. De 'skyline' bestaat uit ouderwetse boerderijen en houten appartementencomplexen. Verder heeft het dorp met supermarkten, zwemparadijs, bioscoop en ijsbaantje alle faciliteiten van een modern skidorp. Alhoewel de meeste accommodaties op loopafstand van de skiliften liggen, is skiën tot de voordeur helaas uitzonderlijk.

Chalets en hotels in La Clusaz

Zoek en boek een chalet of hotel in La Clusaz met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte La Clusaz

 

Skigebied La Clusaz: beginners en gevorderden

Het skigebied van La Clusaz heeft een totale lengte van 132 kilometer piste: 30 kilometer aan blauwe pistes, 70 kilometer rood en 32 kilometer zwart. La Clusaz in Frankrijk is vooral geschikt voor beginners en gevorderden. La Clusaz biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur La Clusaz

Wil je ski's huren of een snowboard huren in La Clusaz? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas La Clusaz

     
La Clusaz 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 208,- € 35,50
Kinderen € 146,- € 24,-
 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk