Wintersport Flaine

Flaine in Frankrijk biedt voor verschillende niveaus plezier. Beginnende langlaufers en gevorderde skiërs en snowboarders kunnen in Flaine hun hart ophalen.

Is het nou mooi of lelijk? De vraag die in Flaine (1.600 - 2.500 m) onherroepelijk naar boven komt. Eind jaren zestig waren ze er nog vast van overtuigd dat het mooi, ja zelfs vooruitstrevend was. Lekker strak, klare lijnen, visionair ontwerp van drie lagen appartementen bebouwing verbonden door knaloranje kubusvormige liften. Het merendeel van de huidige bezoekers zou de betonnen appartementen het liefst nog morgen onder de slopershamer zien verdwijnen. En dat is meteen het zwakste punt van dit middelgrote skioord in de Franse Alpen: die saaie Bijlmer-bebouwing. Waarom zou je hier ooit gaan skiën? De lelijkheid - die het deelt met wel meer moderne Franse skiresorts - wordt echter gecompenseerd door Le Grand Massif: het skigebied waarvan Flaine deel uit maakt.

Chalets en hotels in Flaine

Zoek en boek een chalet of hotel in Flaine met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Flaine

 

Skigebied Flaine: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Flaine heeft een totale lengte van 265 kilometer piste: 117 kilometer aan blauwe pistes, 107 kilometer rood en 41 kilometer zwart. Flaine in Frankrijk biedt voor verschillende niveaus plezier. Beginnende langlaufers en gevorderde skiërs en snowboarders kunnen in Flaine hun hart ophalen.

Skiverhuur en snowboardverhuur Flaine

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Flaine? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Flaine

     
Grand Massif 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 242,50 € 46,50
Kinderen € 181,80 € 34,90

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk