Wintersport Courchevel

Courchevel in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Courchevel biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Courchevel (1.300 - 3.200 m) bestaat uit vier ‘wijken’, te weten: Courchevel 1850, 1650, 1550 en 1300, overeenkomstig de hoogte waar ze op liggen. ‘1850’ is een modern en mondain skicentrum met een eentonige bebouwing. Courchevel 1650 en 1550 zijn de kleinere varianten van 1850. Alleen in Courchevel 1300 ontbreken de kolossale flats, het is een rustig dorp met nog enkele authentieke huizen. Courchevel is het mekka van de Franse jetset. Mede door dit imago trekt de plaats steeds meer kapitaalkrachtige wintersporters en rijzen de prijzen de pan uit.

Chalets en hotels in Courchevel

Zoek en boek een chalet of hotel in Courchevel met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Courchevel

 

Skigebied Courchevel: geschikt voor iedereen

Het skigebied van Courchevel heeft een totale lengte van 600 kilometer piste: 200 kilometer aan blauwe pistes, 250 kilometer rood en 150 kilometer zwart. Courchevel in Frankrijk is eigenlijk geschikt voor alle types skiërs. Of je nu net begint of juist een vergevorderde wintersporter bent, Courchevel biedt het allemaal. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Courchevel

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Courchevel? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Courchevel

     
Les Trois Vallees  6 dagen  1 dag
Volwassenen  € 294,-   € 60,-
Kinderen  € 238,10  € 48,60
 

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk