Wintersport Châtel

Châtel is geschikt voor alle beginners en gevorderden. Ook de vergevorderde skiërs kunnen uitstekend in Châtel terecht. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

De wintersportplaats Châtel (1100 - 2200 m) behoort tot de favoriete bestemmingen in de Haute Savoie. Châtel heeft altijd getracht de authentieke sfeer van een oud boerendorp te bewaren. Dat is redelijk gelukt ondanks de nieuwbouw die op brede schaal is doorgevoerd. Het dorp, zeker het centrum, maakt een zeer levendige indruk, de buitenwijken daarentegen zijn een stuk rustiger. In het weekend komen er veel 'daytrippers' uit de nabijgelegen Zwitsere stad Genève.

Chalets en hotels in Châtel

Zoek en boek een chalet of hotel in Châtel met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Skigebied Châtel: geschikt voor beginners en gevorderden

Het skigebied bij Châtel heeft een totale lengte van 83 kilometer piste: 44,9 kilometer aan blauwe pistes, 31,2 kilometer rood en 6,9 kilometer zwart. Châtel is geschikt voor alle beginners en gevorderden. Ook de vergevorderde skiërs kunnen uitstekend in Châtel terecht. Skiën, langlaufen en snowboarden voor iedereen!

Skiverhuur en snowboardverhuur Châtel

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Châtel? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk