Wintersport Auris en Oisans

Wintersporten in Auris en Oisans is een uitkomst voor de gevorderde skiërs en snowboarders. Met 238 kilometer aan pistes kunnen zij hun hart ophalen.

Auris en Oisans (1.600 - 3.300 m), gelegen in het Massief van de Grandes Rousses, maakt deel uit van het fantastische skigebied van Alpe d'Huez. Het is een pittoreske wintersportplaats die uitkijkt over Bourg d'Oisans, gelegen tegenover het schitterende Natuurpark van Les Ecrins. Het dorp bevindt zich als het ware op een balkon en biedt een uitzonderlijk panorama over de Meije.

Chalets en hotels in Auris en Oisans

Zoek en boek een chalet of hotel in Auris en Oisans met ledenvoordeel via onze reisdochters.

Weer en sneeuwhoogte Auris en Oisans

 

Skigebied Auris en Oisans: geschikt voor gevorderden

Het skigebied van Auris en Oisans heeft een totale lengte van 238 kilometer piste: 48 kilometer aan blauwe pistes, 125 kilometer rood en 65 kilometer zwart. Wintersporten in Auris en Oisans is een uitkomst voor de gevorderde skiërs en snowboarders. Met 238 kilometer aan pistes kunnen zij hun hart ophalen.

Skiverhuur en snowboardverhuur Auris en Oisans

Wil je ski's huren of een snowboard huren in Auris en Oisans? Voorkom wachtrijen in de plaatselijke winkel én huur met korting door vooraf online je materiaal te reserveren.

Prijzen skipas Auris en Oisans

   
Alpe d'Huez 6 dagen 1 dag
Volwassenen € 259,50 € 51,-
Kinderen € 205,- € 42,-

 

Dit vind je misschien ook interessant

Aanbiedingen Skivakantie Frankrijk
Wintersport Frankrijk: tips en praktische info
Overzicht wintersportplaatsen Frankrijk