Auto huren Toulouse

Toulouse is één van de snelst groeiende steden van Europa en zeer geschikt als bestemming voor jouw volgende stedentrip! De stad is een verrassende combinatie van historisch en modern, vandaar dat je hier vele indrukwekkende bezienswaardigheden kunt bewonderen! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toulouse voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Toulouse

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Toulouse

Toulouse is een stad waar de sporen uit het verleden nog goed zichtbaar zijn. De stad beschikt over interessante gebouwen en bezienswaardigheden, zoals de Capitole de Toulouse en de Pont Neuf. Ook liefhebbers van musea kunnen hier hun hart ophalen! Een bijzondere bezienswaardigheid is de Basiliek van Saint-Sernin, de grootste Romaanse kerk in Europa. Ook de historische binnenstad is erg gezellig met leuke winkeltjes en sfeervolle restaurantjes. De stad heeft voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Toulouse                              

In Toulouse kun je genieten van de échte Franse sfeer! Ga jij de stad zelf verkennen? Regel vooraf je huurauto en zorg dat je niets van de stad hoeft te missen! Bij Sunny Cars huur je voordelig een auto met de all-inclusive formule.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Frankrijk

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.