Auto huren Nice

Wil je een auto huren in Nice? Steeds meer vakantiegangers huren ter plekke een auto voor een paar dagen, of zelfs gedurende de hele vakantie. Deze prachtige stad ligt aan de Middellandse Zee en is beschut door heuvels met wijn- en boomgaarden. Reden genoeg voor een bezoek! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Nice voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Nice

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Nice

Het oude centrum van Nice is erg sfeervol met vele gezellige terrasjes, eethuizen en kleine winkeltjes. Vrees niet om een dagje door de smalle straatjes te slenteren en te genieten van de culinaire gerechten en de kleurrijke markten. Nice is ook de perfecte plaats om met je huurauto tochten langs de prachtige Franse kust te maken en de natuur in de omgeving te ontdekken.

Waarom autohuur in Nice

De stad Nice is een attractie op zich. Op Parijs na, is het de stad met de meeste culturele bezienswaardigheden van Frankrijk. Bezoek bijvoorbeeld één van de prachtige stranden, de Russische kathedraal of de Promenade des Anglais. Wil je zoveel mogelijk van de stad zien? Regel vooraf een huurauto via de ANWB en Sunny Cars en ga een onvergetelijke vakantie tegemoet.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Frankrijk

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.